Over ons

VanLier Posthumus Notarissen

Wie zijn wij?

VanLier Posthumus notarissen is de naam van het vertrouwd notariskantoor in Swalmen dat reeds vele jaren is gevestigd aan de Rijksweg Zuid 17 te Swalmen.

In 1985 is dit notariskantoor gestart door (oud) notaris Mr. J.W.B. van Lier. Vanaf 1997 is mr. Joyce Martens-Posthumus op dit kantoor werkzaam als kandidaat-notaris. In 2002 werd zij tot notaris benoemd in de gemeente Roermond.

Op 1 januari 2011 is notaris Van Lier eervol ontslagen en is hij opgevolgd door mr. Esther te Veldhuis, vanaf dat moment dus ook notaris te Roermond.

VanLier Posthumus notarissen is vooral actief in de regio Roermond, Maasniel, Herten, Swalmen, Reuver, Beesel, Belfeld en Tegelen. Uiteraard verlenen wij onze expertise ook aan cliënten buiten deze genoemde regio’s.

VanLier Posthumus notarissen is een kantoor dat zich richt op de algemene notariële praktijk en haar diensten aanbiedt op alle specifieke notariële deelgebieden, zoals de familiepraktijk, de onroerend goed praktijk en de ondernemingspraktijk.

Daarnaast is Joyce Martens-Posthumus gespecialiseerd in mediation, met name op het gebied van echtscheidingen en nalatenschappen en heeft zij de Grotius specialisatie-opleiding vennootschaps- en ondernemingsrecht met goed gevolg afgerond. Esther te Veldhuis is gediplomeerd Estate planner.

Waarom de keuze voor VanLier Posthumus notarissen?

Waarin onderscheidt VanLier Posthumus notarissen zich van anderen, naast de kwaliteit van ons juridisch werk, de laagdrempeligheid en cliëntgerichtheid:

  • toegangelijke stijl en duidelijke taal;
  • geen verrassingen achteraf!; VanLier Posthumus notarissen hanteert duidelijke (scherpe) tarieven;
  • de werkwijze van VanLier Posthumus notarissen kenmerkt zich door een professionele, vlotte en efficiënte afhandeling van uw dossier. Bij ons zijn de lijnen kort;
  • het kantoor is zeer gunstig gelegen en is goed te bereiken;
  • VanLier Posthumus notarissen heeft voldoende eigen (gratis) parkeergelegenheid; zoeken naar een parkeerplaats is dus niet nodig.

VanLier Posthumus notarissen streeft naar een duurzame relatie met haar cliënten. Een persoonlijke benadering van de cliënt staat bij hen dan ook centraal.

Klopt 't dat ik 't snap?

Sinds januari 2011 staan twee dames als notarissen aan het roer van vanLierPosthumus notarissen, Joyce Martens-Posthumus en Esther te Veldhuis. Beiden hebben vele jaren ervaring opgedaan in de notariele dienstverlening en zijn all-round opgeleid. Hiernaast hebben zij ieder een specialisatie. Joyce is mediator in met name echtscheidingszaken en het afwikkelen van nalatenschappen, terwijl Esther gespecialiseerd is in estate planning.

Eén kenmerk dat beide dames hebben is het talent om vaak moeilijke juridische teksten in begrijpelijke taal te verwoorden naar hun cliënten, zodat cliënten inderdaad snappen wat de inhoud is van de notariële stukken die zij ondertekend hebben. Het is dan ook wel eens voorgekomen dat cliënten vragend opkeken en zeiden: "klopt 't dat ik 't snap, notaris?"

Tevens vinden besprekingen plaats in een informele sfeer en voelen cliënten zich snel op hun gemak.

0475-503700

Bel nu voor een vrijblijvende afspraak