Nieuws

Coronabeleid

CORONABELEID

 

In verband met de verscherpte richtlijnen van RIVM en de Rijksoverheid rond het Coronavirus (Covid-19) heeft VanLier Posthumus Notarissen besloten per direct een aantal maatregelen te treffen:

1. Wanneer u last hebt van de bekende Corona verschijnselen of in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest) verzoeken we u om niet bij ons op kantoor te komen en alleen telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

2. Bij de overdracht van een woning is het voor de verkoper mogelijk een volmacht te verlenen. Hierdoor kan het aantal aanwezigen bij de ondertekening van de akte zoveel mogelijk worden beperkt, dit in het kader van de richtlijnen van het RIVM. Deze volmacht dient u dan wel op een eerder moment op ons kantoor te ondertekenen, zodat wij kunnen vaststellen dat u deze volmacht ook daadwerkelijk zelf heeft ondertekend.

3. Wij verzoeken u niemand mee te nemen die niet de akte hoeft te ondertekenen, dus geen kinderen, ouders en/of andere belangstellenden. Ook verzoeken wij makelaars, tussenpersonen, hypotheekadviseurs, etcetera, indien niet strikt noodzakelijk, niet mee te komen naar de ondertekening van de akte op ons kantoor.

4. Wij vragen aan onze medewerkers om voor een groot deel thuis te werken, wel is er een minimale bezetting per afdeling aanwezig. Wij vragen hiervoor uw begrip.

5. Om het contact met onze medewerkers zo beperkt mogelijk te houden bieden wij u tijdens uw bezoek aan ons kantoor geen drankje aan.


We zullen hiermee de uitbreiding van het coronavirus niet stoppen, maar we proberen wel ons steentje bij te dragen. Tegelijkertijd proberen wij hiermee onze dienstverlening op peil te houden. 

0475-503700

Bel nu voor een vrijblijvende afspraak